Телефонуйте
Передзвонити мені

Черевики

Фільтри

Сезон

Розмір

Матеріал верху

Матеріал підкладки

40
39
41
40
40
40

Черевики для справжнього чоловіка!

 

 

Коли надходить новий сезон, приходить час оновити свій взуттєвий арсенал, обрати собі пару комфортну, елегантну чи ефекту – або й таку, яка поєднає в собі всі бажані для вас якості. Купити черевики – для чоловіка не проблема, якщо він має смак і вибір, тож інтернет-магазин Violarte подбав про гідний асортимент моделей, кольорів і виробників, представлених на сайті.

 

В першу чергу ми пропонуємо вам купити черевики Violarte – якісні і завжди актуальні: у нас трендові моделі, кращі матеріали, продуманий дизайн. Проте ми урізноманітнили вибір, додавши також продукцію інших перевірених марок.

 

Зробити правильний вибір!

 

Чоловікам важко слідкувати за всіма модними тенденціями, але «абетку» гардероба, основні різновиди черевиків, - варто знати, щоб точно визначити, що ж потрібно саме вам.

 

-  Челсі (Chelsea boots) – елегантна завужена зверху і на носках модель на тонкій підошві із резинками-вставками по бокам. Ці черевики були створені для герцога Кембріджського, а зараз використовуються як універсальне взуття під костюм чи джинси.

-   Схожі на них Beatle boots – але легендарні «бітли» обрали для цієї моделі зручну товсту рельєфну підошву – ідеальний вибір для стильного casual активних жителів мегаполісу.

-    Мілітарі – високі черевики із шнурівкою до верху, на підошві-протекторі. В західних країнах вони називаються по імені їх винахідника

-    Dr. Martens. Їх надягають із одягом в стилі «мілітарі» або з брутальним casual.

Тімберленди (Timberland) – гірчично-оранжеві утеплені «робочі» черевики, верхню частину яких можна ефектно відігнути хутром назовні. Чудово поєднуються із джинсами.

-   Із спорту прийшли до нас і суто чоловічі трекингові черевики хайкери -  Hiking boots. Вони підійдуть не тільки тим, хто займається туризмом, але й всім, кому важливий повсякденний комфорт і взуття, що «пройде скрізь».

-     А от винклпікери (winckle pickers) – родом з рок-музики: це стильні, але не дуже теплі гостроносі черевики із пряжками.

 

Дрібничок не буває!

 

Успішна покупка – це не тільки вдало вибрана модель, але й врахування тих нюансів, які дозволять вам користуватися взуттям довго, із задоволенням і без розчарувань:

-       зверніть увагу на сезон, для якого вони призначені,

-       оберіть зручний для догляду і практичний – або ефектний і актуальний матеріал верху (еко-шкіра, замша, нубук, текстиль, шкіра),

-       подивіться на підошву – наскільки зручно вам буде ходити в цій моделі,

-       також виберіть устілку (байка, хутро,  шерсть),

-       не останню роль відіграє якість швів та фурнітури - їх добре видно на фото кожної моделі на сайті «Віоларте»,

-       критерій номер один – розмір: врахуйте, що зимові моделі носять на більш щільні шкарпетки, тож довжина устілки повинна мати запас 0,5 см. Не знаєте, який краще обрати розмір? Поміряйте довжину стопи і проконсультуйтеся з нашими операторами, які допоможуть визначитися, виходячи з розмірної сітки виробника.

 

Черевики від Віоларте –  наче створені для вас!

 

Купити черевики Violarte в інтернет-магазині набагато зручніше, ніж шукати взуття, витрачаючи свій дорогоцінний час на шопінг. Без ризику для здоров’я, натовпів в торгових центрах і втоми – лише одним кліком, перебуваючи там, де вам зручно  - у такого способу поповнювати гардероб є всі переваги! Окрім черевиків фірмового виробництва «Віоларте», наш магазин представляє також моделі інших визнаних і якісних брендів:

 

  • Boss Victor, Lido M, Lifexpert, Pegada, Rieker, Vittorio V, Zangak

 

Черевики для елегантного чоловіка, для активного і сучасного хлопця, для тих, чиє життя насичене і яскраве – або спокійне і стабільне: у нас є все!  

  • Сумки
  • Аксесуари
  • Бренди
  • Знижки