Телефонуйте
Передзвонити мені

Чоловічі сумки

Фільтри

Сезон

Матеріал верху

1024BR коричневий
701COF коричневий
1037BL-GR Чорно-сірий
7936-124 Чорний
8801BLACK Чорний
9012 Чорний
1005 Чорний
1662-1 Чорний
1588-6 Чорний
1-162-99 Чорний
Немає в наявності

Сумка для справжнього чоловіка

 

 

На відміну від жінок, чоловіки зазвичай не прихильники шопінгу, і тому просте рішення купити сумку нерідко відкладають до останнього, щоб не витрачати дорогоцінний час на пошуки потрібного аксесуару.

Саме для таких випадків і існує наш інтернет-магазин Violarte – світ якісного, актуального, трендового товару, що відзначається продуманим дизайном і демократичними цінами при високому рівні наших моделей.

Окрім власного виробництва взуття і сумок «Віоларте», ми пропонуємо також вироби наших партнерів - фірмова колекція доповнена чоловічими сумками Gg та Swissgear.

 

Сумки Violarte варті вашої уваги!

 

Перш ніж придбати сумку, необхідно визначитися із її призначенням: чи буде це аксесуар для роботи, повсякденних потреб, прогулянок, візитів у спортзал, для подорожей? Якою б не була ваша відповідь, ми готові запропонувати вам саме ту модель, яка буде потрібна!

Сумки casual – найкращий варіант на кожен день: вони виготовляються з натуральної шкіри або еко-шкіри, мають невеликий зручний розмір і дозволяють тримати при собі всі необхідні повсякденні речі.

Сумки-рюкзаки для міста створені для тих, чий офісний дресс-код демократичний і не передбачає суворих правил, а також для тих, чий день активний і потребує мати багато речей при собі.

Сумки для офісу –  в першу чергу портфелі для документів. Вони мають бути солідним, респектабельними і дорогими на вигляд, адже від цього залежить ваша ділова  репутація. Достойною заміною може бути виріб із високоякісної еко-шкіри за більш демократичною ціною. Різновидом офісних сумок є футляри для ноутбуків.

Сумки для спорту – місткі й зручні. VIP-моделі виготовляються з шкіри, більш демократичні – з високоякісних синтетичних матеріалів, за якими легко доглядати.

Сумки для подорожей – максимально місткі, адже їхнім завданням є зберегти всі ваші речі в поїздці. Традиційно найбільш престижними є шкіряні дорогі сумки, але сьогодення диктує свої тренди – ось чому молодь нерідко обирає більш прості рішення – наприклад, дорожні рюкзаки.

 

Щоб ви не обрали - головне, щоб туди можна було покласти все потрібне: ключі і документи, гаманець і окуляри від сонця. Ну а решта – на ваш смак, адже в залежності від характеру та стилю життя хтось намагається уникати зайвих об’ємів, а хтось звик завжди носите з собою все, що може бути потрібним протягом дня.

 

Зробити правильний вибір

 

Обираючи чоловічу сумку, неодмінно зверніть увагу на її якість. Справжні шкіряні вироби мають приємний запах без «синтетичних», хімічних відтінків, а приклавши долоню до натурального матеріалу, ви через певний час відчуєте зворотне тепло. Вони завжди солідні, довговічні і не потребують спеціального складного догляду.

Втім, сумка з синтетичних матеріалів не означає дешевизну і низький рівень – рід брендів пропонує дуже високоякісні товари по достойній ціні: вони актуальні для тих, хто любить природу і не дозволяє собі користуватися виробами із шкіри тварин.

Про якість вам скажуть і такі важливі деталі, як акуратність швів та фірмова фурнітура – все це можна роздивитися на фото, що розміщені на кожній сторінці товару.

  • Сумки
  • Аксесуари
  • Бренди
  • Знижки