Телефонуйте
Передзвонити мені

Сліпони

Фільтри

:( Товари не знайдені!

Модні сліпони – ідеал спортивного стилю!

 

 

Легеньке взуття без шнурівки на гумовій підошві – уособлення демократичності сучасної моди: виглядати стильно і водночас не витратити на це занадто великі гроші дозволить вам ідеальна весняно-літня пропозиція – сліпони!

Вперше вони з’явилися в 1977 році, коли засновник ТМ Vans Пол Ван Дорен (Paul Van Doren) запропонував таке взуття для занять серфінгом. Проте масову популярність спіпонів викликав вихід у 80-х роках минулого сторіччя на екрани фільму «Школа Риджмонт-Хай», де герой культового актора Шона Пена був взутий в них і викликав захоплення у молоді. З того часу сліпони залишаються незмінно актуальними як в спорті і молодіжній моді, так і в принципі в демократичному стилі casual для будь-якого віку.

 

Зручні сліпони: взула і забула!

 

Це взуття надзвичайно подобається абсолютно всім, адже воно зручне й універсальне. Сліпони мають стійку гумову підошву, яка не ковзає і дає ногам почуватися впевнено. Верх цього взуття традиційно виготовлявся з парусини, проте з часом з’явилися найрізноманітніші рішення – від деніму до замші. Головною ознакою всіх їх є відсутність будь-яких застібок, що дуже зручно для всіх, хто поспішає або не має змоги відволікатися на дрібниці.

 

Для повсякденного стилю «кежуал» ідеально підійдуть сліпони демократичні й досить прості – з текстильним верхом і без будь-якого декору. Кольорова гамма – лише на ваш розсуд, наразі випускається безліч однотонних моделей всіх відтінків, а також сліпони з принтом – це модно і актуально.

 

Якщо ви хочете створити більш трендовий образ – обирайте сліпони з шкіряним або замшевим верхом, вони виглядають вельми презентабельно і пасують до переважної більшості аутфітів – крім хіба що офіційних офісних костюмів. Поєднанням сліпонів із платтями та спідницями – як максі, так і міні – нікого не здивуєш, це виглядає органічно і подобається багатьом.

 

Навіть романтичний стиль для побачень може бути доповнений гарними сліпонами з вишивкою чи оздобленнями бісером або стразами. Втім, лаконічна гладенька поверхня традиційних сліпонів також відмінно поєднується навіть з шифоновим вбранням.

 

Доповніть ваш образ рюкзаком чи сумочкою в етно-стилі, або ж навіть трендовим клатчем чи офісною сумкою – в усіх варіантах ви будете виглядати чудово. Не пасують до сліпонів хіба що коштовні прикраси – почуття смаку має підказати вам межі універсальності цієї моделі!

 

Де купити сліпони? Завітайте на сторінки Violarte!

 

Наш інтернет-магазин пропонує купити у Violarte сліпони різних моделей:

- з класичним тканевим верхом з парусини,

- трендові сліпони з верхом із джинси, льону або бавовни: завдяки додаванню в ці тканини лайкри, поліестера, віскози та інших синтетичних матеріалів вони чудово носяться і підходять для тих, хто веде активний спосіб життя чи захоплюється туризмом влітку.

- якщо ви шукаєте сліпони для спорту, обирайте з прорезиненим носком – так вони краще захищають ногу і довше прослужать,

- а от для прогулянок, шопінгу, гламурних та романтичних моментів часто обирають сліпони з більш дорогих матеріалів – натуральної шкіри чи замші, або ж текстильні моделі з прикрасами чи модними принтами.

 

Як тільки настає тепла пора – треба купувати сліпони! У нас вони широко представлені виключно якісними, оригінальними моделями від надійних виробників, до того ж по вельми демократичним цінам. А значить, ідея купити сліпони у Violarte – просто чудова!

  • Сумки
  • Аксесуари
  • Бренди
  • Знижки