Телефонуйте
Передзвонити мені

Мокасини

Фільтри

:( Товари не знайдені!

Мокасини для справжніх чоловіків

 

 

П’ятсот років тому в мокасинах ходила вся Північна Америка, а сьогодні – весь світ! Взуття американських індіанців виготовлялося з шкіри і зшивалося голками дикобразів за допомогою жил або рослинних волокон. Надзвичайно зручні, комфортні мокасини дозволяли людям впевнено почувати себе в будь-якій ситуації, витримувати довгі піші переходи, бути невтомними мисливцями. Європейці, що підкорили американський континент, не відразу оцінили переваги такого взуття, і масовим воно стало лише в середині минулого століття, коли отримало світове визнання завдяки руху хіпі і культу свободи, що запанував в світі на кілька десятиріч.

Зручність, універсальність, можливість поєднувати мокасини із найбільш популярними стилями в одязі – повсякденним casual, вільним boho, і навіть з офісними аутфітами, якщо до них не висувається надто строгих вимог – все це зробило мокасини одними з найулюбленіших видів взуття, яке можна надягти й на прогулянку і на побачення, пішовши по справах або відправляючись за місто на відпочинок. В мокасинах подорожують і ходять в демократичні ресторани – яке ще взуття може бути настільки пристосованим до калейдоскопічних змін нашого швидкоплинного сучасного життя?

 

Купити мокасини у Violarte – значить створити трендовий образ!

 

Сучасні мокасини не тільки функціональні, але й гарні, привабливі, а головне – досить різноманітні. Тип і фактура верху, оздоблення і декор – все це дозволяє створювати безліч варіантів зовнішнього вигляду на базі такого взуття.

 

Найбільш поширеним є поєднання мокасинів і джинсового одягу – воно вже стало класичним для тих, хто живе в вільному графіку і може собі дозволити виглядати протягом дня стильно і комфортно. Також це чудова ідея для вихідних, які ви проведете з друзями або відпочиваючи з сім’єю. Для таких випадків підходять мокасини яскраві, що можуть стати вашим стильним кольоровим акцентом.

 

Мокасини стриманих, натуральних відтінків підходять для робочих моментів: якщо вам дозволяє дресс-код, або на роботі зручність важливіша за лоск, сміливо обирайте мокасини якісного крою, з натуральної шкіри або замші. Їх поєднують з штанами casual, або з одягом спортивного «міського» стилю, комбінують з барсетками, невеликими сумками чи рюкзаками.

 

Головне правило – мокасини при всій їх універсальності не підходять до класичних костюмів і ділового стилю, тому не поєднуйте несумісне – і завжди будете виглядати доречно!

 

Як купити мокасини в інтернет-магазині Violarte?

 

Декому ідея купувати взуття онлайн не близька, адже без примірки їм здається це робити ризикованим. Розвіюємо міфи про це – разом!

 

Всі моделі, представлені на сайті Violarte, мають детальний опис і фотографії, з яких ви можете отримати вичерпну інформацію про товар, який вам сподобався. Ми гарантуємо вам, що ви купуєте саме те взуття, яке бачите на фото!

 

Найважливіше при купівлі взуття – правильно визначити його розмір. Не знаєте точно? Тоді потрібно виміряти довжину власної стопи – якщо до цього показника додати 0,5 см, це і буде потрібна вам довжина устілки. Якою вона є для певного розміру, виробник завжди вказує в своєму модельному ряді – ви можете уточнити цю інформацію у наших консультантів.

 

Третє правило – визначитися з матеріалом і вартістю мокасинів. Більш дорогі замшеві і шкіряні моделі, демократичніші за ціною - з екошкіри: звертайте увагу на опис в картці товару. Ви можете бути певними в тому, що всі представлені у нас вироби – виключно якісні і оригінальні. Тут ви не знайдете підробок, а все взуття, яке ви можете купити у Violarte, відповідає світовим трендам.

  • Сумки
  • Аксесуари
  • Бренди
  • Знижки