Телефонуйте
Передзвонити мені

Сандалі

Фільтри

:( Товари не знайдені!

Взуття, яке носили боги й сенатори!

 

 

Сандалії – найдавніше взуття на Землі. Цивілізації, що жили на нашій планеті, відрізнялися безліччю особливостей, але одна деталь була спільною для них – на ногах давні єгиптяни й вавілоняни, греки й римляни, ізраїльтяни і навіть жителі цетральноамериканських країн носили сандалії, які відрізнялися лише деталями.

 

В наш час це універсальне і зручне взуття не втратило популярності – кожного літа ви обираєте собі саме сандалі, щоб відправитися на прогулянку містом або на морське узбережжя, в подорож чи просто в парк з дівчиною чи друзями. В сандалях ноги не спітніють, не втомляться, не перегріються – отже, збережуть здоров’я шкіри, нігтів, стопи.

 

Інтернет-магазин Violarte подбає про те, щоб ви змогли обрати для себе найбільш зручний, комфортний та трендовий варіант сандалій, пропонуючи тільки якісні моделі від перевірених виробників. На сторінках цього сайту так швидко і легко робити покупки: ніяких зайвих витрат часу на шопінг, адже комфорт у кожній дрібничці – наше кредо!

 

Які чоловічі сандалії купити у Violarte?

 

В наш час вибір взуття – не проблема, особливо коли пропозиція дійсно велика. Ми зібрали для вас всі актуальні варіанти чоловічих сандалій, серед яких ви точно знайдете те, що ідеально вам підходить.

 

- Сандалії для міських прогулянок – виготовляються з шкіри чи еко-шкіри, можуть бути з відкритим чи закритим носком або п’яткою. Чудовий варіант для літа в мегаполісі – сильний і комфортний!

 

- Сандалії для активного відпочинку ви надінете за місто, в подорож, у відпустку на море чи в гори. Вони мають анатомічну рельєфну підошву, технологічну конструкцію і виготовляються з високоякісного матеріалу верху: головними критеріями будуть міцність та надійність.

 

- Повсякденні сандалі – прості і зручні, демократичні по вартості, з текстильним верхом і простою плоскою підошвою. Їх головними перевагами є легкість і зручність, ви можете вийти в таких сандалях на прогулянку в парк, в магазин, у власний двір, провести в них весь день на роботі чи на відпочинку. Вони демократичніші за ціною, ніж шкіряні екземпляри або високотехнологічні трекінгові (спортивні) сандалі – і водночас є спрощеним варіантом обох цих різновидів одночасно.

 

Носять сандалі з одягом в стилі casual та з речами для відпочинку. Футболки, поло та легкі літні сорочки, а також шорти, бріджі, тонкі літні штани та джинси – все це чудово комбінується з сандалями. При цьому важливо пам’ятати, що сандалі не носять з офіційним одягом, а також не надівають їх із шкарпетками.

 

Маєте намір купити чоловічі сандалі в інтерне-магазині Violarte? Це чудова ідея, і ми допоможемо зробити вам вдалий вибір!

  • Сумки
  • Аксесуари
  • Бренди
  • Знижки