Телефонуйте
Передзвонити мені

Черевики

Фільтри

Сезон

Розмір

Матеріал верху

Матеріал підкладки

38
37
36
36
36
39

Черевики на всі випадки життя!

 

 

Міжсезоння восени і навесні – привід порадувати себе новими черевичками, адже часті погодні зміни та різноманітність гардеробу в перехідні сезони диктують нам необхідність створювати гармонійні і зручні ансамблі, причому краса тут відіграє таку ж важливу роль, як і комфорт!

 

В інтернет-магазині Violarte ми подбали про те, щоб ви мали якомога більший вибір і мали змогу купити черевики жіночі по приємним цінам і на будь-який смак! Тут представлені черевики Violarte – придбати їх можна за вигідним цінником, а щоб вибір був різноманітним і свою ідеальну пару ви гарантовано відшукали – ми додали також якісні черевики від перевірених виробників – тільки трендові і ефектні моделі!

 

Абетка моди

 

Коли вам пропонується таке різномаїття, неодмінно варто розібратися, як правильно підібрати взуття, яка модель підійде до вашого гардеробу, яка гармонійно поєднається із стилем життя. До того ж сучасні жінки мають не одну пару черевиків, адже в різних ситуаціях і до різного вбрання підійдуть ті чи інші їх види. Які – давайте дізнаємося!

 

-       Челсі (Chelsea boots) – лаконічна гладенька модель на тонкій підошві з зручними резинками-вставками по бокам. Універсальний елегантний варіант, що підійде як під джинси чи брюки, так і під плаття й спідниці в найрізноманітніших стилях.

-       Джодпур – дуже схожі за стилем ботиночки, але без гумових вставок, зате з пряжками-застібками. Вони прийшли до нас як екіпіровка для верхової їзди, але твердо зайняли свої позиції в повсякденному гардеробі.

-       Ботільони – витончена модель на підборах чи танкетці, що являє собою дещо середнє між туфлями та черевиками. Чудово пасують до романтичного стилю!

-       Мілітарі – високі черевики із шнурівкою до верху і на протекторній підошві у військовому стилі. Можна також експериментувати з контрастами і поєднувати їх не тільки з одягом «мілітарі», але й з довгими чи короткими спідницями та платтями, інтригуючи поєднанням в образі інь і янь.

-       Снікерси - черевики на м’якій підошві, теплі, об’ємні та безшумні. Вони також можуть поєднуватися сучасною молоддю з будь-яким гардеробом, особливо пасують до «спортивного гламуру», а от люди більш старшого віку обирають їх нечасто.

 

Обираємо черевики правильно!

 

Якщо ви вже визначилися з моделлю, радимо вам звернути увагу на такі важливі деталі, як:

-       сезон, для якого вони призначені (демісезонні чи зимові),

-       матеріал верху (гума, дублянка, еко-шкіра, замінник лаку, замша, кріль, лакована шкіра, маслошкіра, стрейч, текстиль, шкіра),

-       тип підборів (низькі, середні, високі, танкетка, платформа),

-       підошву (натуральна чи синтетична, гладка чи рельєфна),

-       устілку (байка, фліс, хутро,  шерсть, шкіра,  штучне хутро),

-       а також на якість крою та фурнітури, які ви зможете роздивитися на детальних фото кожної моделі, представленої на сайті «Віоларте».

 

І, звичайно, дуже важливо правильно обрати розмір, адже найкраще взуття не принесе задоволення, якщо тут допустити помилку. Наші товари детально описані по своїм параметрам, а консультанти готові допомогти обрати розмір тієї чи іншої моделі правильно у відповідністю з розмірною сіткою виробника.

 

Найкраще від Віоларте – для вас!

 

Купити черевики Violarte в інтернет-магазині надзвичайно просто – ви можете замовити їх буквально в один клік, для цього на сторінці моделі є спеціальна кнопка. Окрім власних виробів, брендів магазин пропонує також товари майже півтора десятка перевірених виробників, якість яких відмінна:

 

  • 24 М, Anna Lucci, Boss Victor, Fabio Morelli, Farinni, Ksm, Lido M, Lifexpert, Lonza, Oeego, Rieker, Summer

 

Приємні ціни, доведена якість, оригінальні моделі – що ще потрібно, щоб купити черевики вашої мрії? У інтернет-магазині Violarte вони здійснюються так швидко!

  • Сумки
  • Аксесуари
  • Бренди
  • Знижки