Телефонуйте
Передзвонити мені

Туфлі

Фільтри

Сезон

Розмір

Матеріал верху

Матеріал підкладки

41
40
41
41
41
40
41
39
40

Туфлі – важлива частина іміджу

 

 

Чоловічі туфлі – символ заможності, смаку, стилю життя свого володаря. І бізнес-партнери, і колеги, і жінки звергають увагу на взуття чоловіка, оцінюючи не тільки його бренд і вартість, але й якість, уміння добирати взуття, яке пасує до загального образу та ситуації. Дрібниць тут немає – важливо абсолютно все!

 

Людство винайшло чимало моделей, в яких чоловіку зручно, а його зовнішній вигляд набуває презентабельності. Інтернет-магазин Violarte зібрав в своїй колекції лише найкращі пропозиції якісних і трендових виробників, додавши найцікавіші новинки до своїх власних колекцій. Туфлі бренду «Віоларте», а також інших перевірених марок ви можете буквально в один клік купити на сторінках нашого ресурсу, щоб зекономити ваш час на шопінг і кошти, адже ми дотримуємося ідеального балансу між ціною та якістю!

 

Аналізуємо варіанти!

 

Чоловічі туфлі – широке поняття. Лише на перший погляд здається, що вибір простий, насправді завжди існує багато видів сучасних моделей:

 

-  Оксфорди – класичне взуття з відкритою шнурівкою, елегантне й довершене. Його історія веде свій початок з славетного британського університету, де дана модель почала застосовуватися як святкове доповнення вишуканого гардеробу.

-    Дербі – більш демократичний варіант класики, що підходить до будь-якого стилю  офісного та повсякденного одягу.

-    Брогі – класичне взуття з закритою шнурівкою, найпопулярніше взуття в умовах великого міста, зручне і доцільне в будь-якій ситуації.

-    Дезерти – полегшений варіант класики з перфорацією, що підходить до літнього сезону.

-    Монкі – класика із зручною з застібкою на пряжки замість шнурків.

-    Лофери – демократичні туфлі без шнурівки, прикрашені або без декору.

-    Мокасіни  - зручні туфлі без застібок і шнурків на плоскій підошві в casual-стілі.

-    Сліпери – легкі моделі без шнурків, які поєднують в собі властивості лоферів і спортивного взуття.

 

Які туфлі купити: алгоритм прийняття рішень.

 

Отже, правило перше: обирайте туфлі у відповідності із власним стилем – і ваш зовнішній вигляд буде респектабельним і доглянутим.

Але не тільки модель – при виборі чоловічих туфель є ще ряд важливих критеріїв. Найголовнішим можна вважати матеріал, з якого зроблений верх взуття: як натуральні, так і синтетичні матеріали мають власні плюси і особливості. Все залежить від того, на що саме ви робите ставку? Респектабельність чи демократичність, елегантність чи зручність, традиційність чи трендовість.

На нашому сайті можна купити такі чоловічі туфлі, як:

 

  • Замшеві
  • Нубукові
  • Текстильні
  • Шкіряні

 

Надзвичайно важливим для комфорту є матеріал устілки – це може бути тканина або шкіра. Модний дім «Віоларте» створює моделі з обома варіантами дизайнерських рішень – вибір лише за вами: довговічність чи гігієнічність, елегантність чи простота й практичність.

 

І останній критерій – коректно підібраний розмір, що враховує довжину стопи, іі ширину і повноті – дрібниць тут просто немає!

 

Ми обираємо кращих виробників, ви - кращі ціни!

 

На сторінках інтернет-магазину Violarte представлене взуття власного виробництва бренда, а також інші туфлі тільки оригінального походження перевірених марок:

 

  • A.marttens, Boss Victor, Detta, Lido M, Lifexpert, Rieker, Vadrus

 

Ми у інтернет-магазині Violarte пропонуємо нашим клієнтам конкурентні ціни, досконалу якість і чудовий вибір варіанті – оберіть свій!

  • Сумки
  • Аксесуари
  • Бренди
  • Знижки