Телефонуйте
Передзвонити мені

Жіночі сумки

Фільтри

Сезон

Розмір

Матеріал верху

L089 чорний
1635W-OR біло-оранжевий
X071BLU Голубий
L090BLU Голубий
583KH Бежевий
1017BLU Синій
801-247N Синій
2050BL Чорний
2220BL Чорний
2307 Чорний
2719BL Чорний
2852 Чорний

Жіноча сумочка – цілий Всесвіт!

 

 

Сумка для жінки – символ власної особистості. Давно помічено, що саме ця деталь образу надзвичайно красномовно розкаже нам про характер, звички і навіть історію життя своєї хазяйки – ось чому саме сумочки жінка вибирає так прискіпливо.

А, враховуючи, якими багатогранними натурами є жінки, не дивно, що в кожної є неодмінно декілька сумочок на всі випадки життя, до різного кольору базового гардеробу. В інтернет-магазині «Віоларте»  ми пропонуємо вам купити сумки Violarte – брендові аксесуари високої якості і відмінного дизайну по приємним цінам. Наша фірмова колекція доповнена також виробами перевірених трендових постачальників – Gg, Polina, Pretty Zys.

 

Сумки на всі смаки!

 

Обираючи нову сумочку, варто розібратися, яку саме модель ви хочете придбати.  А ми раді розповісти вам про «абетку фасонів», щоб полегшити ваш вибір.

 

Сумки на кожен день:


Шоппер  – для покупок, великий, місткий, без жорсткого каркасу.

Хобо – мішок на коротких ремінцях.

«Почтальонка» - через плече на довгій лямці.

Дюфле – невеличка спортивна сумка.

Дом - з широким дном та вузьким верхом.

 

Сумки для офісу:


Брифкейс – каркасний портфель для документів із щільного матеріалу досить великого розміру (як мінімум А4).

«Конверт» - універсальний варіант для тих, хто в день в офісі, а ввечері на святкових заходах чи в ресторані.

Сумка-рюкзак – для тих, чий офісний дресс-код вельми демократичний.

 

Сумки для особливих випадків – клатчі (маленькі сумочки для вечірки чи ресторану, куди вміщаються лише необхідні дрібнички):

 

chain strap – на ланцюжку,

pouch – з атласу,

frame – в «металевій «рамці»,

minaudire – каркасний, щедро прикрашений стразами, вишивкою,

foldover – клатч із двох половинок, складених навпіл.

 

Зверніть увагу і на колір: універсальні базові (чорний, сірий, бежевий,  шоколадний, темно-синій, білий) поєднуються майже з усіма варіантами гардеробу і пасують до всіх ситуацій. Яскраві кольори будуть цікаві тим, хто хоче розставити помітні акценти і привернути увагу. Традиційно влітку носять біль світлі кольори або різнокольорові сумочки, взимку – більше темні й нейтральні.

 

Матеріал і якість – для багатьох жінок ці фактори є головними. Хоча найбільш довговічними є натуральні шкіряні, але в сучасному світі мало хто купує одну сумку на десятиріччя, тому цей аксесуар часто змінюють, щоб бути в тренді. А хтось притримується веганських поглядів і не хоче шкодити природі. Тому замінники шкіри і синтетичні матеріали актуальні як ніколи!

Про якість говорять також акуратність швів, якість фірмової фурнітури – неодмінно роздивіться фото товару перед тим, як прийняти рішення купити сумку!

 

Дизайн сумки і зовнішність – як зробити найкращий вибір?

 

Існує декілька секретів, як обрати сумку своєї мрії, яка пасувала б вам ідеально. Правила тут прості – дотримуйтеся пропорцій!

  • Тендітним дівчатам підійдуть мініатюрні сумки з тоненькими ремінцями – а от крупним і високим більш пасують сумки великих моделей з можливістю регулювати довжину ручок.
  • Високим худеньким жінкам підходять сумки через плече, а володаркам пишного бюсту їх варто уникати, щоб не підкреслювати цю зону аж занадто.
  • Невисоким варто звернути увагу на моделі на довгій лямці на плечі чи, навпаки, з короткими ручками.
  • При округлих формах фігури варто носити сумки-баули, безформенні сумки-мішки і круглі фасони. Навпаки, чіткі вертикалі додадуть стрункості, а строгість контуру - респектабельності. Ваш ідеал – прямокутник чи трапеція.
  • Для володарки фігури типу «груша» варто підкреслити тонку талію сумочкою на плечі, яка знаходиться як раз посередині силуету.
  • Тим, в кого широкі плечі и вузькі стена, жіночності нададуть округлі і плавні контури сумки – вони візуально збалансують образ.

 

Етикет и дресс-код – теж критерії вибору!

 

Варто звернути увагу на моменти етикету:

  • З шоперами не ходять на роботу, в театр чи ресторан. Вони гарно пасують до джинсів, укорочених брюк або легкої сукні влітку. Щоб шопер не виглядав нудно, обирайте для нього яскравий колір.
  • Рюкзачок теж не для офісу з дрес-кодом, а от для прогулянок чи поїздок він незамінний. Поєднуйте його хоч з брючками, хоч з романтичними довгими спідницями чи шифоновими платтями – сучасна мода допускає такі комбінації.
  • Клатч обирайте такий, що не буде too much для всього ансамблю – надмірно прикрашеним чи яскравим він може бути лише тоді, коли саме вбрання досить лаконічне.

 

Отже, щоб купити жіночу сумку, яка виявиться ідеальною – просто завітайте в інтернет-магазин Violarte, скористайтеся нашими порадами і радійте великому вибору моделей! 

  • Сумки
  • Аксесуари
  • Бренди
  • Знижки