Телефонуйте
Передзвонити мені

Сумки

Фільтри

Сезон

Категорія

Розмір

Матеріал верху

L089 чорний
1635W-OR біло-оранжевий
X071BLU Голубий
L090BLU Голубий
583KH Бежевий
1024BR коричневий
701COF коричневий
1017BLU Синій
801-247N Синій
1037BL-GR Чорно-сірий
2050BL Чорний
2220BL Чорний

Найкращі сумки купують у Віоларте!

 

 

Нова сумка – як нова сторінка життя. Ми обираємо її тоді, коли хочеться внести оновлення в свій образ, зробити яскравий або елегантний акцент, змінити імідж – або триматися обраного стилю, додаючи в нього актуальні, трендові нюанси.

Сумка – аксесуар, який розкаже про нас надзвичайно багато: наш стиль життя, звички, смак і характер відбивається в цій деталі гардеробу, тому, вирішивши купити сумку, треба добре обдумати свій вибір.

Сучасні покупці намагаються економити свій час і статки, ось чому все більше людей обирають інтернет-магазин, щоб зробити покупку. І серед інших подібних ресурсів яскраво виділяється Violarte! Тут ретельно відібраний асортимент виключно якісних товарів оригінального походження, широка різноманітність моделей, а також приємний діапазон цін.

У Violarte знайдуть свою ідеальну сумку і поцінувачі елегантної класики, і любителі демократичного напрямку casual, і активні люди, яким імпонують спортивні образи.

 

Як правильно обрати сумку? Запитайте у Violarte!

 

Згідно правил етикету, сумок у сучасної людини має бути декілька.

Для роботи підійде офіціальний стиль, місткий формат, класичні якісні матеріали.

Для веселого і яскравого відпочинку необхідні невеликі аксесуари: жінки віддають перевагу клатчам і невеличким сумочкам на тонкому ремінці, а чоловіки – барсеткам і їх аналогам.

Якщо ви – людина, що не визнає умовностей і найвище цінує комфорт, стильний і зручний рюкзак стане для вас оптимальним вибором.

Сумки для буденності повинні бути надійними, якісними і зручними, щоб містити документи, техніку і всі необхідні вам речі. А от вечірні сумки – це справжні витвори мистецтва з тонкої шкіри, атласу чи оксамиту, прикрашені стразами, аплікацією, вишивкою, перлинами.

Тому  правило №1: перш ніж купити сумку у інтернет-магазині Violarte, визначте для себе – куди саме ви будете її носити.

 

Важливим чинником є і матеріал, з якого зроблена сумка. В залежності від ваших переконань, ви можете обрати якісну і надійну шкіряну сумку, яка виглядає презентабельно і дорого – або ж зупинити свій вибір на сумках із сучасних екологічних матеріалів (болоньї, еко-шкіри, тестилю чи нейлону), які прослужать довго і дозволять виглядати стильно і тим, хто дотримується веганських правил життя.

Отже, правило №2: подумайте, які матеріали є для вас прийнятними і оптимальними – і тоді переходьте до кольору і ціни.

 

Корисні поради для тих, хто вибирає найкраще!

 

Ще один важливий фактор при виборі сумки - її колір. Зараз вже не актуальне правило ідеального збігу відтінку сумки, взуття та інших аксесуарів, тому ви можете сміливо обирати з палітри саме ті кольори, які вам подобаються без огляду на умовності. Проте існує правило №3 - деякі нюанси все ж варто врахувати:

-       Не купуйте сумку під колір верхнього одягу: вона зіл’ється з загальним фоном і не буде виглядати цікавим аксесуаром.

-       Враховуйте сезон: як правило, яскраві кольори вибирають влітку, базові і більш стримані – в холодну пору року.

-  Старайтеся поєднувати кольори свого образу грамотно, підібравши сумку і інші елементи по принципу гармонії і взаємодоповнення.

 

І, звичайно, вирішальним чинником є ціна. Тут діє правило №4: на сумку варто витратити трохи більше грошей, ніж на інші аксесуари, адже якісні речі не можуть вартувати дешево. А лише якість забезпечить вам справжнє задоволення від речі і дозволить користуватися нею якомога довше! Тому не економте на іміджі, тим більше, що ціни в інтернет-магазині Violarte реальні і демократичні, і будь-яку модель ви зможете собі дозволити!

 

Violarte - стильний і актуальний асортимент!

 

Інтернет-магазин Violarte пропонує виключно оригінальну продукцію перевірених виробників, чия репутація на модному ринку доведена. Ми не торгуємо конфіскатом, підробками та «аналогами» - тут зібрані лише товари високої якості, якими ви залишитеся задоволені не один сезон!

В першу чергу звертаємо вашу увагу на сумки власного виробництва модного дома Violarte. У нас продуманий крій, якісні матеріали, досконалий дизайн і цікавий модельний ряд на всі смаки і випадки життя!

Крім цього, ми обрали для вас сумки якісних брендів – як вітчизняних, так і з інших країн:

  • Gg
  • Polina
  • Pretty Zys
  • Swissgear

 

Хочете придбати модну сучасну сумку? Ідея купити її в інтернет-магазині Violarte – просто геніальна!

  • Сумки
  • Аксесуари
  • Бренди
  • Знижки